Verzamelkrant

Het meest veelzijdige blad voor verzamelaars

De Verzamelkrant is hét tijdschrift voor zowel beginnende als gevorderde verzamelaars in Nederland en België. Met in elk nummer weer het laatste nieuws, achtergrond verhalen en interviews op het gebied van antiek, design, curiosa, vintage en verzamel objecten. Bovendien biedt Verzamel krant het meest complete overzicht van beurzen, markten en veilingen. Abonnees ontvangen 4 keer per jaar Origine. Deze special biedt een schat aan informatie over kunst, antiek, design en verdieping.

Neem een jaarabonnement
Ontvang 20 % korting of kies voor Prachtvondsten als gratis welkomstcadeau, een exclusieve vintagespecial met daarin de mooiste ‘prachtvondsten’ van het afgelopen jaar. Een jaarabonnement met korting of welkomstcadeau geldt alleen voor nieuwe abonnees en voor abonnementen binnen Nederland en zolang de voorraad strekt. Na het eerste abonnementsjaar bedragen de kosten voor een jaarabonnement € 46,50,-.

Abonnementen in het buitenland
Een jaarabonnement in België kost € 56,95 en in overige landen € 76,50. Voor het afsluiten van een abonnement in het buitenland kunt u een mail sturen naar administratie@stipmedia.nl.

Actiecode gebruiken
Heeft u een actiecode? Bestel het Verzamelkrant Jaarabonnement van € 39,50 en vul uw actiecode in. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een abonnement afsluiten? Bel 072 531 49 78 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur).