Je weet waar jullie merk voor staat, maar hoe zorg je dat jullie potentiële klanten dat ook ontdekken? Opvallen temidden van een overvloed aan informatie is een uitdaging. En wij gaan die graag met je aan, op zoek naar jullie publiek!

We doen dat door samen een goede strategie te bepalen, ijzersterke content te creëren en een goed overwogen campagne op te stellen die jullie publiek bereikt. Door goed te meten kunnen we nauwkeurig resultaten monitoren en waar nodig aanscherpen. Beter bekend als content marketing.

Je kunt bij ons terecht voor complete campagnes of een schaalbaar model. Of het nu online, print, social of retail is: alle denkbare carriers van jullie merk kunnen we bedienen en opnemen in een bredere campagne.

Content

Stip Media heeft ruim 15 jaar ervaring met het creëren van content. Op alle denkbare manieren, maar met een focus op teksten die elk afgestemd worden op het daarvoor ingezette medium in zowel print als online. We kruipen in de huid van jullie doelgroep en jullie cultuur. We willen eerst jullie merk en diensten goed doorgronden en begrijpen wat het zo uniek maakt. Hoe we daarover jouw publiek enthousiast kunnen maken en zo fans van je merk te creëren.