Sterrengids 2019

De sterrenhemel van nacht tot nacht

Uitgebreid overzicht van alle hemelverschijnselen die in 2019 worden verwacht, zoals de posities van zon, maan, planeten, planetoïden, kometen en meteoren. Lees over de maansverduistering op 21 januari, de Mercurius-overgang in november en over een spectaculaire nieuwkomer onder de kometen. De Sterrengids is een handboek voor zowel beginnende als gevorderde amateurastronomen. De Sterrengids verschijnt elk najaar. ‘Misschien wel de mooiste Sterrengids ter wereld’ – Govert Schilling

De Sterrengids 2019 biedt onder meer:

  • Alle voorspelbare hemelverschijnselen in 2019
  • Talrijke sterrenkaarten, foto’s en tekeningen
  • Achtergrondinformatie over diverse hemelverschijnselen
  • Tips voor astrofotografie en waarneming van deepskyobjecten
  • Sterrenkijken met blote oog, verrekijker en telescoop

De Sterrengids is het officiële jaarboek van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS). De gids verschijnt al sinds 1938.

Neem een jaarabonnement
Ontvang de Sterrengids elk jaar zonder na te denken in uw brievenbus. En betaal bovendien geen verzendkosten. Een jaarabonnement kost slechts € 23,95. De kosten voor een jaarabonnement in België zijn € 28,95. Zodra u een abonnement afsluit wordt de Sterrengids 2019 naar u toegestuurd.

Korting voor Zenit abonnees
Zenit abonnee’s krijgen € 2,- korting bij aankoop van de Sterrengids 2019. Vul als actiecode ZENITABONNEE in en vermeld uw klantnummer bij de bestelnotities. De korting wordt dan in mindering gebracht.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een bestelling doen? Bel 072 531 49 78 (ma-vr 13.00 – 17.00 uur).