Poppenhuizen & Miniaturen
Hét blad voor de hobby-miniaturist

Poppenhuizen & Miniaturen staat boordevol tips en inspiratie voor de wondere wereld van het hobby-poppenhuis. Ga aan de slag met de talloze items om zelf te maken. Het werken met hout, papier, karton en andere materialen, haak- en breipatronen, bouwtekeningen, het komt allemaal aan bod. In elk nummer staan bovendien inspirerende fotoreportages waarin miniaturisten hun werk tonen. Poppenhuizen & Miniaturen verschijnt 6 x per jaar.

Neem een jaarabonnement
Ontvang 20 % korting of kies als gratis welkomstcadeau een snijmat met handige hoekverdeling – de musthave voor iedere hobby-miniaturist! Een jaarabonnement met korting en welkomstcadeau geldt alleen voor nieuwe abonnees en voor abonnementen binnen Nederland. Na het eerste abonnementsjaar bedragen de kosten voor een jaarabonnement € 35,95. Jaarabonnementen lopen tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan na de actieperiode elke twee maanden per telefoon of email.

Abonnementen in het buitenland
Een jaarabonnement in België kost € 41,95 en in overige landen € 56,50. Voor het afsluiten van een abonnement in het buitenland kunt u een mail sturen naar administratie@stipmedia.nl.

Actiecode gebruiken
Heeft u een actiecode? Bestel het P&M jaarabonnement van € 29,95 en vul uw actiecode in. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een abonnement afsluiten? Bel 072 531 49 78 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur).