Jaarabonnement NU € 34,50

De Verzamelkrant is hét magazine voor zowel beginnende als gevorderde verzamelaars en liefhebbers van antiek, design, curiosa en allerhande verzamelobjecten. Met in elk nummer het laatste nieuws, achtergronden en inspirerende verhalen voor en door verzamelaars. Bovendien biedt de Verzamelkrant het meest complete overzicht van beurzen, markten en veilingen in binnen- en buitenland. Zo ziet u in één oogopslag welke data voor u interessant zijn. De Verzamelkrant verschijnt acht keer per jaar.

Vier keer per jaar ontvangt u bij de Verzamelkrant gratis de glossy Origine, met daarin een schat aan informatie over kunst, antiek, veilingnieuws, design en vintage.

Gratis Prachtvondsten bij een abonnement
Ontvang bij uw abonnement nu de veilingspecial Prachtvondsten cadeau. In deze exclusieve uitgave treft u de mooiste ‘prachtvondsten’ van het afgelopen jaar. 

Jaarabonnement NU € 34,50
Neem nu een jaarabonnement en ontvang extra korting.  Bestel het abonnement van € 39,50 en gebruik de actiecode WEBSHOP2. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Wilt u liever eerst een los nummer bestellen? Dat kan in onze webshop

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een bestelling doen? Bel +31 (0)72 531 49 78 (ma-vr 13.00 – 17.00 uur).

Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees en zolang de voorraad strekt. Jaarabonnementen lopen tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan na het eerste abonnementsjaar elke twee maanden per telefoon of e-mail. Na de actieperiode is het jaarabonnement € 46,50 per jaar.

 

Bekijk ook…