Stip Media is (mede-)organisator van een aantal evenementen, waarvan de belangrijkste zijn:

Nationale Sterrenkijkdagen

De Dutch Collector Award 

Antiquaar van het Jaar

Ter ondersteuning van jullie activiteiten is het mogelijk om aandacht te genereren met een publiek event of door het sponsoren van een evenement. Slimme PR campagnes zijn effectief om de aandacht te trekken van jouw doelgroep en journalisten. Om een event aansprekend te maken is een groot budget absoluut geen must. Ook met minder middelen is het mogelijk om een geslaagd event te organiseren. Met een creatieve en originele invulling kun je de pers en media en jullie doelgroep bereiken. Het uiteindelijke doel is om in een korte tijd zoveel mogelijk belangstelling op te wekken voor jouw producten of diensten.

Bijna elke maand is er wel een aanknopingspunt om uit te pakken met een event. Een verandering of ontwikkeling binnen jullie organisatie of een gebeurtenis binnen jullie doelgroep. Een mooie gelegenheid dus om een PR event te organiseren. Nodig bijvoorbeeld een speciale gast uit voor de gelegenheid, zodat het extra nieuwswaardig wordt.

Een van de vele andere tips is om een loting te organiseren en de opbrengst hiervan te schenken aan een goed doel. Hierdoor geef je jouw bedrijf een positieve uitstraling en sponsor je een mooi project.

Stip Media adviseert en begeleidt jullie organisatie graag om een maximaal bereik en rendement uit jullie evenement te halen.