zaterdag 11 NOVEMBER 2017

Verkiezing van de Dutch Collector Award 2017?

Bent u er ook bij?

Ook dit jaar organiseert de VerzamelaarsJaarbeurs samen met de Verzamelkrant de prestigieuze Dutch Collector Award. Heb jij een bijzondere, interessante of boeiende verzameling? Meldt je dan aan bij de redactie van de Verzamelkrant en maak kans op een van de jaarlijkse felbegeerde Dutch Collector Award.
De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de komende VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Alle genomineerden worden uitgenodigd voor de uitreiking tijdens de beurs.

Vindt je dat de verzameling van een familielid of bevriende verzamelaar opmerkelijk en bijzonder genoeg is? Draag hem of haar dan voor aan de redactie van de Verzamelkrant. De redactie bepaalt wie er genomineerd worden. Vervolgens neemt de redactie contact op met elke verzamelaar(ster) en legt aan alle genomineerden dezelfde vragen voor over hun verzameling, waarna de redactie de uiteindelijke award winnaars kiest. NB: inzendingen voor 2017  zijn al verwerkt. Je aanmelding wordt opgenomen voor de uitreiking in 2018.

Er zijn 2 categorieën:

  • Dames vanaf 19 jaar
  • Heren vanaf 19 jaar

Opgave of voordragen?
Stuur een mail met een korte motivatie en toelichting omtrent jouw verzameling. Vermeld daarbij ook de volgende gegevens:

Je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Ook willen we graag van je weten of je aanwezig kunt zijn tijdens de uitreiking tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht.

Stuur een mail aan onze coördinator Paul Bak:

Veel succes!