12 NOVEMBER 2016

Denk jij in aanmerking te komen voor een van de
Dutch Collector Awards 2016?

GEEF JE DAN NU OP!

Ook dit jaar organiseert de organisatie van de VerzamelaarsJaarbeurs samen met jouw Verzamelen magazine de prestigieuze Dutch Collector Awards. Heb jij een bijzondere, interessante of boeiende verzameling? Meldt je dan aan bij de redactie van Verzamelen magazine en maak kans op een van de jaarlijkse felbegeerde Dutch Collector Awards.
De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs op zaterdag 12 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Alle genomineerden worden uitgenodigd voor de uitreiking tijdens de beurs.

Vindt je dat de verzameling van een familielid of bevriende verzamelaar opmerkelijk en bijzonder genoeg is? Draag hem of haar dan voor aan de redactie van Verzamelen magazine. De redactie bepaalt wie er genomineerd worden. Vervolgens neemt de redactie contact op met elke verzamelaar(ster) en legt aan alle genomineerden dezelfde vragen voor over hun verzameling, waarna de redactie de uiteindelijke award winnaars kiest.

Er zijn 3 categorieën:

  • Jeugd t/m 18 jaar
  • Dames vanaf 19 jaar
  • Heren vanaf 19 jaar

Opgave of voordragen?
Stuur een mail met een korte motivatie en toelichting omtrent jouw verzameling. Vermeld daarbij ook de volgende gegevens:

Je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Ook willen we graag van je weten of je aanwezig kunt zijn tijdens de uitreiking op zaterdag 12 november 2016 tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht.

redactie@verzamelenmagazine.nl

Veel succes!