Jaarabonnement NU € 29,50

De Verzamelkrant is hét magazine voor zowel beginnende als gevorderde verzamelaars en liefhebbers van antiek, design, curiosa en allerhande verzamelobjecten. Met in elk nummer het laatste nieuws, achtergronden en inspirerende verhalen voor en door verzamelaars. Bovendien biedt de Verzamelkrant het meest complete overzicht van beurzen, markten en veilingen in binnen- en buitenland. Zo ziet u in één oogopslag welke data voor u interessant zijn. De Verzamelkrant verschijnt negen keer per jaar.

Vier keer per jaar ontvangt u bij de Verzamelkrant gratis de glossy Origine, met daarin een schat aan informatie over kunst, antiek, veilingnieuws, design en vintage.

Gratis Prachtvondsten bij een abonnement
Ontvang bij uw abonnement nu de veilingspecial Prachtvondsten cadeau. In deze exclusieve uitgave betreft treft u de mooiste ‘prachtvondsten’ van het afgelopen jaar. 

Jaarabonnement normaal € 46,50 NU € 29,50
Neem nu een Verzamelkrant jaarabonnement en ontvang € 17,- korting.  Bestel het abonnement van € 39,50 en gebruik de actiecode VLOOIENMARKT. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een abonnement afsluiten? Bel +31 (0)72 531 49 78 (ma-vr 13.00 – 17.00 uur).

Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees en zolang de voorraad strekt.

Bekijk ook…