Cadeau-abonnement nu € 29,95
Het magazine Boekenpost brengt verrassende artikelen over al het moois uit de literaire wereld: literatuur en lectuur, recente uitgaven en klassiekers of verborgen parels van weleer, terecht bejubeld of onterecht in de vergetelheid geraakt. Het magazine staat vol achtergrondverhalen, interviews en volgt het laatste boekennieuws. Vaste prik is de agenda van markten, veilingen, exposities en literaire uitstapjes. Boekenpost verschijnt zes keer per jaar.

Verwen een ander (of jezelf)
Verras je buurvrouw, beste vriend of jezelf met een Boekenpost cadeau-abonnement! Voor slechts € 29,95 ontvangt iemand (of jij) een jaar lang het Boekenpost magazine (6 nummers). Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

Bestel het cadeau-abonnement van € 31,95 en gebruik de actiecode BOEKBLAD. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Geeft je het cadeau-abonnement aan een ander? Vul je eigen gegevens in bij de ‘Factuurgegevens’ in het bestelformulier. Je kunt de naam en het adres van de persoon die het cadeau-abonnement krijgt invullen bij de ‘Bestelnotities’.

Heb je vragen of wil je liever telefonisch een abonnement afsluiten? Bel 072 531 49 78 of mail naar .

Een cadeau-abonnement in Europa is € 46,50. Interesse? Stuur een e-mail naar .

Bekijk ook…