Boekenpost. Voor échte boekenliefhebbers
Het magazine Boekenpost brengt verrassende artikelen over al het moois uit de literaire wereld: literatuur en lectuur, recente uitgaven en klassiekers of verborgen parels van weleer, terecht bejubeld of onterecht in de vergetelheid geraakt. Het magazine staat vol achtergrondverhalen, interviews en volgt het laatste boekennieuws. Vaste prik is de agenda van markten, veilingen en exposities.

Proefabonnement nu € 26,95
Neem nu een proefabonnement voor slechts € 26,95 en ontvang een jaar lang Boekenpost (zes nummers). Bestel vandaag en ontvang de nieuwste Boekenpost over een paar dagen al in uw brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. 

Bestel het abonnement van € 34,95 en gebruik de actiecode BOEKBLAD. De actiekorting wordt dan in mindering gebracht.

Geef Boekenpost cadeau
Je kunt het proefabonnement ook cadeau geven. Vul je eigen gegevens in bij de ‘Factuurgegevens’ in het bestelformulier. Je kunt de naam en het adres van de persoon die het cadeau-abonnement krijgt invullen bij de ‘Bestelnotities’.

Geef Boekenpost cadeau
Geef het proefabonnement cadeau. Vul uw eigen gegevens in bij de ‘Factuurgegevens’ in het bestelformulier. De naam en het adres van de persoon die het cadeau-abonnement krijgt, vult u in bij de ‘Bestelnotities’.

Bekijk ook…